Mile Pile Honda servis. Preko 25 godina iskustva u radu sa Hondinim vozilima. Brza i kvalitetna usluga. Mnoštvo zadovoljnih i regularnih klijenata.

O NAŠEM SERVISU

Mile Pile Honda servis je osnovan davne 1998. godine u Beogradu, na Zvezdari. Vlasnik Mile Pile je pretočio svoje dvadesetšestogodišnje iskustvo u servisiranju automobila marke Honda u sopstvenu radionicu koja je opremljena najsavremenijom tehnologijom i pratećim alatom.

Ljubav i entuzijazam prema  Honda vozilima, koje i sam poseduje, ga je načinila da svake godine beleži rast u poslovanju svojih kliljenata. Hondina vozila su naširoko poznata po svojoj pouzdanosti, trajnosti i očuvanju vrednosti i poznato je da prelaze veliki broj kilometara bez većih problema.

Mile Pile Honda servis raspolaže najmodernijom opremom za dijagnostiku rada svih savremenih Hondinih benzinskih i dizel motora. U našem servisu u mogućnosti smo da u najkraćem roku otkrijemo i rešimo probleme koji muče Vas i Vaš automobil.

Za Vašu Hondu naš servis može u vrlo kratkom roku obezbediti originalne rezervne delove, a rok isporuke je do 7 dana.

Samim tim zadržavamo postojeći vrhunski kvalitet vozila i zadovoljstvo naših klijenata, što nam je i cilj.

U našem servisu možete redovno održavati Vašu Hondu. Uz našu pomoć, Vaš auto će Vas srećno služiti još dugi niz godina.

Kod kupovine dodatne opreme za Vaš automobil, Mile Pile će Vam stručno objasniti i preporučiti bogatu paletu dodatne opreme. Takođe, ukoliko se odlučujute da kupite Hondino vozilo, nudimo uslugu pregleda vozila i savetovanje u vezi sa vozilom koje nameravate da kupite.

Naš servis je ovlašćen za ugradnju svećica marke NGK, kao i MOTUL ulja i filtera KNECHT. Svi ovi proizvodi su vrhunskog kvaliteta i uvek ih preporučujemo kod svih vrsta redovnih servisa.

Pozovite nas i posetite nas – naše kontakt informacije su na “Kontakt” stranici.

IMG_2355

 

Mile Pile, legenda Zvezdare